Відома акторка та зірка "Сватів" Інна Корольова відверто розповіла, чому її дочці не подобалося зніматися у серіалі у ролі Жені.

Про це актриса розповіла в інтерв'ю Лізі Дідковській.

Так, стало відомо, що дочці Інни Корольової Уляні Іващенко не подобалися зйомки у "Сватах". Їй на той момент було всього п'ять років, і дівчинці все набридало.

Інна Корольова з донькою. Фото: instagram.com/korolevainna/
Інна Корольова з донькою. Фото: instagram.com/korolevainna/

"Уляні не дуже подобалося зніматися. Їй було п'ять років на початок зйомок. Їй усе набридло. Вона говорила, що ловитиме джмелів та комах. Я їй пояснювала, що це її перша велика роль", — розповіла. Інна Корольова.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Акторка зізналася, що їй навіть доводилося проводити виховні бесіди з донькою. Але також зазначила, що, незважаючи на те, що їй все це не дуже подобалося, дівчинка працювала добре.

Інна Корольова. Фото: instagram.com/korolevainna/
Інна Корольова. Фото: instagram.com/korolevainna/

[quote author=""]"Вона просто втомлювалася і казала: "Ну одне й те саме. Те саме 25 разів з різних ракурсів. Ну що таке ". Ось це було. Але віддавалася роботі вона чесно. Плакала, сміялася. Вона втомлювалася", - заявила Інна Корольова.

Варто нагадати, що Уляна Іващенко зіграла у першій та другій частині "Сватів" роль Жені Ковальової. Пізніше її замінила інша актриса Софія Стеценко, а згодом Ганна Кошмал.

Нагадаємо, що Тетяна Кравченко, яка зіграла Валюху у "Сватах", зникла безвісти: мовчала про війну та геноцид, заробляючи рублі.

Раніше ми повідомляли, що Ганна Кошмал зі "Сватів" відчула емоційне піднесення і вирішила налаштувати українців на позитив.

Також стало відомо, що Ганна Кошмал зі "Сватів" до сліз зворушила українців історією про сина: "Врізався на згадку".