Відомий український пародист, зірка "Кварталу 95" Юрій Великий, який раніше пародіював Володимира Зеленського, похвалився новою роботою, яку швидко зіграв та записав на відео.

На своїй сторінці соціальної мережі Instagram Юрій Великий розмістив черговий шедевр, де висміяв спікера російського мінвійни.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Операція відплата" - новий Брифінг Конашенкова - написав артист.

Спочатку Великий розповів про знищених новобранці у Макієвці. "Отруїлися погано приготовленою ракетою "хаймарс"", - зазначив Юрій Великий. Він розповів, які були симптоми у"хворих" , такі як відсутність пульсу та ломота в суглобах.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Юрій Великий Фото: Instagram
Юрій Великий Фото: Instagram

Артист також згадав бавовну на аеродромах, та те, що зняли генерала-армагедонця Суровикіна.

"Стратегічних водних лиж" - я тільки можу собі уявити, як ви це пишете!!!! Молодці!", "От як можна не повірити? Досі не розумію", "Це геніально", "це ви так жартуєте, а там приймають за чисту монету", "ну не можна ж так животи нам натужувати, та ще й з таким серйозним виглядом", - написали шанувальники.

Даша Ульянова. Фото: Instagram
Даша Ульянова. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що Юрій Великий із "Квартал 95" висміяв спроби Дениса Майданова "підлизнути" путіну: "Хіт рахіт".

Як повідомляв "Знай.ua" Юрій Великий із "Квартал 95" висміяв путіна та його "персні влади": "Натягнув на свого більбо"

Також "Знай.ua" інформував, Рогозін з підбитим задом захотів, аби його уламок побачив президент.