Відома українська акторка, гумористка, волонтер та одна з головних зірок розважальної програми "Дизель шоу" Вікторія Булітко, яка днями в Херсоні витерла ноги об російський триколор, продовжує радувати шанувальників новими кадрами з життя.

Цього разу Вікторія Булітко поділилася дуже спекотними кадрами, ось так біля контрольованого вогню проводить вечори зірка без світла та опалення.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Вікторії Булітко у мережі Isntagram.

Stories Вікторії Булітко, скріншот: Instagram
Stories Вікторії Булітко, скріншот: Instagram

"Поки немає світла...", — коротко підписала знімок артистка.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

На свіжих кадрах можна побачити, як артистка зігрівається вдома в той час, коли проходять планові або аварійні вимкнення електрики. Залишаються тільки аналогові речі – дрова, камін та сірники. Отак Вікторія Булітко гріє ноги біля свого невеликого каміна.

Вікторія Булітко, скрін: Instagram
Вікторія Булітко, скрін: Instagram

Також можна нагадати нашим читачам, що Вікторія Булітко днями побувала у Херсоні. Ось, що написала артистка з цього приводу: "Дякую ЗСУ та волонтерам. Херсон - це вільна Україна. Тримайся, країно, за нами перемога, бо за нами правда. Сцикуни, поверніть єнота". Сама ж зірка зробила пам'ятне фото на тлі білої альтанки під час в'їзду до міста.

Нагадаємо, чарівний "ревізор" Олена Філонова голою спинкою підкорила Париж: "Ці сільські понти...".

Раніше повідомлялося, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" з великим полюванням витерла ноги об триколор Росії: "Після цієї ганчірки ще відмивати треба".

Також, Дядя Жора продемонстрував творчість перехожим та розсмішив українців: "Поплавський v 2.0?".