Дуже відомий український комік, який здобув велику популярність серед телеглядачів ще з часів шоу "Comedy Club UA", шоумен, ведучий і навіть актор Дядя Жора, який запізнився з новорічними привітаннями, продовжує дарувати своїм фанатам яскраві емоції та широкі посмішки своїми дивовижними жартами.

Цього разу Дядя Жора вирішив трохи вийняти смішного з дуже сумної теми – відключення електрики через проблеми, пов'язані з російськими обстрілами з критичної енергоінфраструктури.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Дяді Жори у мережі Instagram.

Stories Дядьки Жори, скріншот: Instagram
Stories Дядьки Жори, скріншот: Instagram

"Цікаво, це екстрене чи аварійне? (вимкнення світла - ред.)", - написано на приколі Дяді Жори.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Ось від таких жартів шанувальники Дяді Жори просто надривають свої животики. Звичайно, коли страшно і попереду тільки невідомість, врятувати може тільки дуже якісний жарт. А ось Дядя Жора вміє підняти настрій, нехай навіть і однією картинкою, зате якоюсь оригінальною.

Тут можна побачити людину, яка вийшла з ванної або душа весь у піні. Чоловік не довго думаючи сів на унітаз і задумався, що це може бути. Питання одне - це все через обстріли чи просто відключили світло за планом, але графіків ніхто не читав і йому не повідомляв.

Нагадаємо, "Це буде щастя...": Дядько Жора провів таємний ритуал під колючим деревом, так можеш і ти.

Раніше повідомлялося, Дядя Жора продемонстрував творчість перехожим та розсмішив українців: "Поплавський v 2.0?".

Також, Дядя Жора усамітнився одразу із чотирма молодицями, українці надривають животи: "Якась Поплавщина".