Відомий український блогер, ріелтор з нерухомості в США та головна зірка романтичного реаліті "Холостяк" Алекс Топольський, який нещодавно розповів, як йому вдалося стати фінансово незалежним від батьків, продовжує радувати своїх шанувальниць у соціальних мережах.

Цього разу, перед прем'єрою фінального епізоду "Холостяка", Алекс вирішив поділитися ніжним віршем, який він присвятив чи то собі, чи то переможниці проекту. Поки що точно невідомо.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Алекса Топольського у мережі Instagram.

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

"Сьогодні я відчуваю особливе романтичне натхнення. Дуже близькі мені ці рядки, і я не можу тримати це в собі, хочу, щоб почули їх і ви. Пишіть у коментарях автора, кому належать ці чудові рядки", - розповідає Алекс Топольський.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Алекс попросив користувачів мережі написати йому в коментарях, чий же це вірш, ну користувачі і написали, тільки трошки не за планом Топольського. Ось, що відповідають фанатки: "Він його жінці присвячував, а не любові до себе, якщо що", "Сідай, два", "То це відеопроби на українське кіно?", "Щось не зайшло, сорян", "Сподіваємось , Що це присвячено Каті", "Якби вивчив на згадку, щире б виглядало ...".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, "Холостяк" Алекс Топольський залишився один у небезпечному районі, дівчата не допоможуть: "Я кайфував...".

Раніше повідомлялося, що "Холостяк" Алекс Топольський розповів, за що його карав вимогливий батько: "Так влетіло...".

Також, Алекс Топольський розповів, з ким у нього був інтим на "Холостяку", окрім дівчат: "Виносимо синій басейн...".