Згідно з новими відомостями, Джонні Депп повністю спустошений смертю свого близького друга та співавтора Джеффа Бека.

Актор та учасник гурту Hollywood Vampires був біля ліжка Бека разом із деякими іншими рок-зірками до того, як легендарний гітарист помер, як повідомляє People.

"У них була дуже тісна дружба, вони були дуже близькі, і він став ще ближчим минулого літа, коли вони разом гастролювали, - сказало джерело журналу. - Хвороба почалася дуже швидко, і за останні кілька тижнів все різко погіршилося".

Джерело додало, що 59-річний Депп все ще перетравлює новину.

Джефф Бек та Джонні Депп, фото: Redferns
Джефф Бек та Джонні Депп, фото: Redferns

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Бек помер 10 січня після зараження бактеріальним менінгітом. Йому було 78 років.

"Від імені його сім'ї ми з глибоким сумом повідомляємо новину про смерть Джефа Бека. Після раптового зараження бактеріальним менінгітом він учора мирно помер" , - йдеться у заяві його сім'ї, опублікованій у середу, 11 січня у Twitter. - Його сім'я просить про конфіденційність, поки вони обробляють цю величезну втрату."

У липні 2022 року Депп та Бек разом випустили альбом під назвою "18" і навіть зняли відеокліп на його головний сингл. Пара також гастролювала разом, зробивши зупинку у The Paramount у Хантінгтоні на Лонг-Айленді у жовтні.

Дует також відпалював разом під час недавнього турне члена Залу слави рок-н-ролу Великою Британією, яке відбулося, коли Депп чекав на рішення присяжних у його гучній справі про дифамацію проти колишньої дружини Ембер Герд.

Ембер Херд і Джонні Депп: скріншот з DailyStar
Ембер Херд і Джонні Депп: скріншот з DailyStar

Зрештою присяжні зобов'язали 36-річну Герд виплатити зірці "Піратів Карибського моря" 10 мільйонів доларів як компенсацію збитків плюс 350 000 доларів як штрафні санкції.

Нагадаємо, що фанати Джонні Деппа обурені фільмом про його стосунки з Ембер Герд: "Жахливі діалоги та дешеві...".

Раніше ми повідомляли, що Ембер Герд втекла до Іспанії з однорічною дочкою: суд із Джонні Деппом довів до ручки, грошей немає.