Відома актриса, зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук насолодилася краєвидами в одному з наймальовничіших місць України. Атмосферне відео вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Саліванчук обожнює спілкуватися з шанувальниками та регулярно радує їх новими фото та відео, в яких показує цікаві моменти зі свого життя. Так, цього разу знаменитість вирушила у невелику подорож та поділилася відповідними кадрами.

Анна Саліванчук, скріншот: Instagram
Анна Саліванчук, скріншот: Instagram

Анна Саліванчук відвідала одне з наймальовничіших місць України – фортецю Тустань. Актриса насолодилася гірськими краєвидами під трек Артема Пивоварова та трохи пофілософствувала.

"Забудеш рідний край – твоє всохне коріння. В дитинстві відкриваєш материк, котрий назветься потім – Батьківщина. Вітчизна – ось і альфа, і омега! Вітчизна – це не хтось і десь, Я – теж Вітчизна", - написала під відео зірка.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Краса", "Неймовірна", "Краса зачаровує!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук допомогла українкам знайти щастя, боляче: "Все залежить від..."

Також наш портал інформував, "Зручно для мам...": зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук зізналася, навіщо засинає із сином.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Настя Каменських зворушила українців виглядом Палацу "Україна" до і після атаки окупантів: "Повернемо все вкрадене".