Світлана Лобода, яку раніше запідозрили у черговій вагітності, показала плаский животик та налиті груди з випираючими вишеньками, шанувальники в захваті, але не всі, росіяни не забувають познущатися.

На своїй сторінці в Instagram Світлана Лобода показала два фото, з підписом українською, чим сильно збудила як українських прихильників, які нарешті пораділи за неї, так і російських, які не змусили довго чекати, та понатикували шпильок у бік мови Світлани Лободи.

Світлана Лобода. Фото: скрін youtube
Світлана Лобода. Фото: скрін youtube

Вона не скорена, не зломлена, А тільки трішки втомлена і все - написала Лобода.

У коментарях Лободу одні хвалили, інші сварили:

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Світлана Лобода. Фото: Instagram
Світлана Лобода. Фото: Instagram

"Моя любов і повага! О, як змінюються думки! Дай Бог Вам щастя, здоров'я, кохання, благополуччя!", "Найкраща, бо наша українка", "Нарешті на моїй мові, сподіваюсь, що ми більше не почуємо пісень російською", "Нарешті українською", "Это ж как надо было «язык» перековеркать", "идёт война,она страдает...и там соски торчат,от горя и печали", "Хонцертов мала, денех мала...пою даже на русском... нЭпомогаээ... торчат соски, за незалежность сала", - по коментарях видно рівень культурності людей, які напали на Україну, та окрім бридоти інших відчуттів не виникає.

Світлана Лобода. Фото: Instagram
Світлана Лобода. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що Світлана Лобода засвітила животик в екстравагантній сукні: "Буде поповнення"

Як повідомляв "Знай.ua" Світлана Лобода знову защебетала "солов'їною", згадавши про маму: "Приховуєш щось"

Також "Знай.ua" інформував, Світлана Лобода сподівається на диво у 2023 році, обійнявши ялинку в коротких шортах: "Все для піару"