Популярний український співак, володар пишних вусів, чуйний наставник мегавідомої співачки Анни Трінчер Павло Зібров, який днями показав усім своїм шанувальникам 25-річну красуню доньку, продовжує дивувати і дарувати всім глядачам широкі посмішки.

Артист уже встиг привітати всіх фанатів із новорічними святами та навіть дати кілька концертів. Цього разу Павло Зібров опублікував короткий відрізок зі свого старого інтерв'ю Дмитра Гордона, в якому він розповів про моменти, коли "ніхто тобі не заважає".

Про це стало відомо завдяки новій Stories Павла Зіброва у мережі Instagram.

Stories Павла Зіброва, скріншот: Instagram
Stories Павла Зіброва, скріншот: Instagram

Коли прокинулася серед ночі і вирішила піти щось з'їсти", - написано в історії Павла Зіброва, за якою можна зрозуміти, що це не його жарт, а тільки те, що артистові сподобалося і він вирішив її опублікувати.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У самому уривку відео Павло Зібров каже: "Нікого немає, ніхто не заважає. Ти сидиш і балдієш, ти розмовляєш... Ось, кажуть, натхнення, мені здається - це Господь Бог посилає ось ці імпульси, іскорки, він відкриває браму. Потрібно собі цей стан створити".

Наприкінці історії можна побачити підпис від зірки: "Моє кохане". Ось так шматочок з інтерв'ю перетворили на добродушний прикол, тепер це може стати культовим.

Нагадаємо, Павло Зібров відверто розповів про стосунки із зрадницею Таїсією Повалій: "28 років".

Раніше повідомлялося, "Дякую, моя гордість...": зрілий мачо Павло Зібров засвітився з 25-річною красунею.

Також, Павло Зібров переключився на Анну Трінчер і викликав злість у своєї доньки: "Тату, ти теж міг би...".