Популярна виконавиця Христина Соловій заявила, що зрадниця Ані Лорак зробила для української музики більше, ніж Тіна Кароль. Свою позицію артистка пояснила в ефірі "Буремного подкасту".

Христина Соловій заявила, що є послідовницею жіночої україномовної попкультури. Вона розповіла, хто зі співачок вплинув на неї і до списку потрапила навіть Ані Лорак.

Христина Соловій. Фото: instagram.com/soloviyka/
Христина Соловій. Фото: instagram.com/soloviyka/

Думаю, що я продовжую традиції української, україномовної жіночої попмузики. У 90-х роках першою була Руся, потім рання Ірина Білик, також на мене вплинула Руслана. Ані Лорак, до речі, записала два круті україномовні альбоми з дуже важливими піснями Христина Соловій

Крістіна Соловій наголосила, що незважаючи на те, що Ані Лорак зрадила Україну, її заслуги не можна викреслити. Водночас Тіна Кароль, за її словами, жодного внеску до україномовної музики не зробила.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Христина Соловій. Фото: instagram.com/soloviyka/
Христина Соловій. Фото: instagram.com/soloviyka/

Навіть попри те, що Ані Лорак звалила в рашку і все просто перекреслила, у неї є ті два українськомовних альбоми. А у Тіни Кароль я не пам'ятаю жодної пісні, яка би на мене вплинула, україномовної. Усі її найпопулярніші релізи - це російська музика Христина Соловій

Раніше портал Знай повідомляв, Крістіна Соловій заявила, що українці відвоюють свою свободу, навіть залишившись без світла та тепла: "Зі зброєю в руках".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль спокусила молодиків та зрілих чоловіків, ледве прикриваючи свою наготу: "Мрія сотень кавалерів".

Крім того, ми писали, Маша Полякова розповіла, як її хлопець спить із її найкращим другом: "У тебе мати дивиться".