Відома українська телеведуча, подруга Олі Полякової Маша Єфросініна показала шанувальникам, як правильно висловлювати емоції на солов'їному. Ролик зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Маша Єфросініна має багатотисячну армію шанувальників, із якими намагається постійно підтримувати контакт. Телеведуча регулярно радує новим контентом, як, наприклад, шоу "Дорослі дівчатка" з Олею Поляковою, а часом просто ділиться корисною чи цікавою інформацією.

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

Так, цього разу Маша Єфросініна вирішила показати українцям, як треба правильно сваритися солов'їною і наскільки яскраво можна висловлювати свої емоції за допомогою рідної мови. Ведуча зазначила, що зараз розширений словесний запас, як мінімум, допомагає більш витончено посилати прокляття на адресу одного ботоксного диктатора.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Українцям така публікація припала до смаку, багато хто відзначив, що інформація справді корисна.

"Корисний пост, зберігаємо. Дякую", "Поповнив свій словниковий запас!", "В закладки", - написали під публікацією.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Маша Єфросініна вперше розповіла, чи зраджував їй Тимур: "У тебе такі цицьки, що там нема чого..."

Також наш портал інформував, "Маю право...": Маша Єфросініна зізналася, що приховує під ліфчиком та зимовою шапкою.

Крім того, ми писали, "Ніколи не думала ...": Машу Єфросініна знудило через Таїсію Повалій на "Блакитному вогнику".