Відомий український гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий знову виявив свою геніальність і гарно висміяв російську "музикантку" та затяту прихильницю режиму путіна Юлію Чичеріну. Новий ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Великий справжній геній пародії, для якого напевно немає непосильних ролей. Він регулярно піднімає українцям настрій висміюючи одіозних особистостей. Деколи шанувальникам складно відрізнити оригінал від гри артиста.

Юрій Великий, скріншот: Instagram
Юрій Великий, скріншот: Instagram

Цього разу Юрій Великий вирішив спародувати Юлію Чичеріну, яка за роки російської агресії щодо України встигла неодноразово "прославитися" м'яко кажучи, не надто адекватними заявами та підтримкою диктаторського режиму.

"ЧИЧЕРІНА - про бабусь на стовпах та електриків на городах", - підписав публікацію гуморист.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Шанувальники залишилися задоволені новою роботою пародиста.

"Чучело вечірнє Юлія Членленіна, кричу", "Один в один! Міміка, гримаси! Ну і суть, зрозуміло. Браво, Юрію!", "Я тільки образ побачила, навіть звук не включала, а вже покотилася зі сміху", "Відмінно вийшло, але негоже сміятися з хворої людини", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Юрій Великий із "Квартал 95" висміяв путіна та його "кільця влади": "Натягнув на свого більбо".

Також наш портал інформував, Юрій Великий поспілкувався з "покусаним сальдо", здивувавши пікантними подробицями: "Жорсткий перекус".

Крім того, ми писали, Юрій Великий із "Квартал 95" висміяв істеричні напади Соловйова через візит Зеленського до США: "Тужно дивитися".