На сторінці у соціальній мережі Instagram творчого об'єднання "Дизель студіо" одного разу з'явилася зворушлива публікація, присвячена відомій українській артистці, гумористці, зірці Вікторії Булітко.

Як повідомляється, актриса не змогла вирушити на свята до теплих країв, всупереч усім своїм планам. Справа була торік, коли українці не здогадувалися про підступні плани путіна та росію напасти на нас.

"Вікторія Булітко планувала вирушити на новорічні канікули в теплу країну. Але плани трохи змінилися, тому наша актриса зустріла 2022-й та провела свої канікули у колі рідних та близьких" , - розповіли у студії.

Скрін, Instagram Булітко
Скрін, Instagram Булітко

Скрін, Instagram Булітко
Скрін, Instagram Булітко

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Сама Булітко зізналася, що не шкодує про такий поворот подій.

"Нездійснені плани не завадили зробити свята казковими та незабутніми. Я обожнюю своїх рідних - їх почуття гумору, ставлення до життя. Мені завжди з ними дуже весело, адже вони справжні. Цього разу ми зібралися разом за одним великим столом з морем смакоти. Була традиційна лавина шопінгів, спа-процедури. Ми ходили в басейн просто неба" , — ділиться враженнями Віка.

Скрін, Instagram Булітко
Скрін, Instagram Булітко

Скрін, Instagram Булітко
Скрін, Instagram Булітко

Крім того, вона похвалилася, що брат і тато встигли допомогти їй у деяких господарських питаннях, тож свята пройшли для них ще й з користю.

"Ось вона справжня та дружна сім'я, тільки не вистачає ще одного члена сім'ї - це звичайно ж усіма нами улюблениця "Кася". Фотки супер!!! Вікторія Красуня!!!», «Красотища, який басейн, який вигляд, яка класна погода ну і Булька теж! , – пишуть у коментарях шанувальники артистки.

Нагадаємо, що зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко ледь не засмажила ніжки на відкритому вогні.

Раніше ми повідомляли, що Вікторія Булітко з "Дизель шоу" з великим бажанням витерла ноги об триколор Росії.