Наталія Могилевська розмістила фотографію із домашнім улюбленцем. Відповідна посада з'явилася на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Співачка є однією з найпопулярніших українських знаменитостей. Незважаючи на те, що Могилевська свою концертну діяльність не така активна, вона регулярно бере участь у різноманітних передачах. Також співачка активно веде свою інстаграм-сторінку.

Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube
Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube

Якось українська співачка опублікувала фотографію із домашнім улюбленцем - собакою Аєю. Наталя Могилевська іронічно зазначила, що вирішила скористатися порадою іменитих психологів та зробити те, що хочеться.

"Роби те, що тобі подобається робити! Так радять імениті та знамениті на весь світ психологи. Я захотіла, щоб Ая стала кроликом ❤️ Тепер Ая - кролик. Я вважаю, що саме час зателефонувати до служби порятунку тварин і поскаржитися на Могилевську, що вона знущається з тварин 😂", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Шанувальники оцінили таку милоту від співачки:

"Які Ви красиві та дружні", "Натаха, ти супер, подаруй пса", "Ти класна", "Красавчик", "Трохи товстенький песик у тебе", "Треба було і собі вушка одягнути, милашки", "Чому Ви ще одна?Кого Ви ховаєте від України - покажіть країні свого домашнього «вихованця»?!"

Нагадаємо, що Наталія Могилевська роздяглася, щоб показати, що старіти не страшно: "Щаслива жінка негарною не буває".

Раніше ми повідомляли, що Наталя Могилевська із красенем нагодувала переселенців. Співачка стурбована долею людей, які постраждали через війну.