Відомий український виконавець Віталій Козловський радує свою велику аудиторію не лише музичною творчістю, а й яскравими публікаціями у соцмережі Instagram.

Віталій Козловський поділився моторошними кадрами, які стали черговим доказом кровожерливості та нелюдяності російських окупантів. У день 14 січня їхня ракета потрапила до житлового будинку, зруйнувавши повністю один під'їзд. Через добу служби все ще ведуть роботи, дістають тіла загиблих та намагаються врятувати поранених.

Удар окупантів по Дніпру. Фото: t.me/dnipropetrovskaODA
Удар окупантів по Дніпру. Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Співак заявив, що український народ ніколи не пробачить і не забуде жорстокості малодушних сусідів, які за одну мить зруйнували все життя безневинних жителів Дніпра. За їхніми плечима чимало злочинів і кожен із них викликає сльози.

За його словами, саме так виглядають пошматовані серця українців, які розуміють, що творить росія та її жалюгідна "друга" армія.

Популярні новини зараз
Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій
Показати ще

"Цей будинок як пошматоване розірване серце в душі кожного свідомого українця, людини. Нелюди! Ми ніколи не забудемо і не пробачимо. Дніпро 💔" - написав він.

Раніше ми писали про те, що Віталій Козловський показав, що пережив, опинившись замкненим із Наталією Могилевською: "Гнів, апатія, страх"

Як повідомляв Знай.ua, Наталія Могилевська обліпила обличчя мандариновою шкіркою після бурхливої ​​ночі: "Займуся собою"

Також портал Знай.ua писав, що Віталій Козловський згадав, як робив це при Скрябіні та Могилевській: "Тільки зараз починаю щось розуміти"