Повідомляється, що 13 січня у Брітні Спірс стався крах у ресторані в Лос-Анджелесі, через який її чоловік Сем Асгарі залишив заклад.

Люди, які нібито були свідками інциденту в Джоуї у Вудленд-Хіллз, штат Каліфорнія, розповіли TMZ у суботу, що 41-річна поп-ікона була маніакальною і почала нести дурницю.

Відвідувачі ресторану також записували Спірс, що, як повідомляється, засмутило співачку Baby one more time.На відео, отриманому виданням, можна побачити, як Спірс тримає меню, щоб приховати своє обличчя від камери.

Джерела стверджують, що 28-річний Асгарі був явно засмучений і втік без дружини. Усього за дві хвилини Спірс, як повідомляється, вийшла сама, а її охоронець нібито взяв рахунок.

Представники суперзірки не одразу відповіли на запит ЗМІ про коментарі про інцидент. Представник Асгарі відмовився від коментарів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Менеджер Joey's повідомляв, що вони не можуть розкривати жодної інформації або підтверджувати, що пара була там.

Брітні Спірс у ресторані, кадр з відео
Брітні Спірс у ресторані, кадр з відео

Спірс відкрито боролася з проблемами психічного здоров'я, особливо через стреси, викликані 13-річною опікою батька над нею.

Повідомляється, що у неї діагностували біполярний розлад, але вона розповіла у соціальних мережах та в суді про те, що її нібито утримували в психіатричній лікарні проти її волі та змушували приймати ліки.

Незважаючи на її труднощі, Спірс і Асгарі змогли пов'язати себе шлюбом у червні 2022 року на казковому весіллі в будинку переможця Греммі в Каліфорнії зі знаменитими гостями, включаючи Періс Хілтон, Селену Гомес, Дрю Беррімор, Мадонну та багатьох інших.

Брітні Спірс, фото: Instagram
Брітні Спірс, фото: Instagram

Нагадаємо, що Брітні Спірс остаточно збожеволіла, роздягнувшись у душі і заявивши, що змінила ім'я: "До того, як я промокла".

Раніше ми повідомляли, що Сем Асгарі обурився тим, що Брітні Спірс показала себе голу сотням чоловіків: "Зупинися! Будь ласка, зупинись!".