Тетяна Песик, яка здобула популярність участю у скетчі "Країна У" та у гумористичному шоу "Ліга Сміху" з командою "VIP Тернопіль", любить періодично підкреслювати свою сексуальність та жіночність різними знімками з фотосесій.

Актриса та гумористка викладає фотографії та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. І якось вона здивувала більшість українців, бо зістарилася на 30 років, але без використання гриму.

Тетяна Песік, фото: Instagram
Тетяна Песік, фото: Instagram

"Страшна сила макіяжу😱 Дивись, який образ приміряла на себе актриса та гумористка Таня Песик @tanet_vip Сильно змінилася? Поділися думкою під публікацією", - йдеться у профілі ЖВЛ.

Але користувачі в коментарях почали писати, що це не зовсім звичайний макіяж і все ж таки грим.

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Коли вмилася після вечірки", "Це вже на паспорт фотографуєш?", "Нічого не змінилося 😂", "А якось цифровими технологіями це не можна робити? Шкода псувати таку оксамитову шкіру 😮", "А все одно красуня. Красу навіть таким гримом не зіпсуєш" , - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, що зірка "Жіночого кварталу" Тетяна Песик заблукала в холодильнику, свята - вдалися: "Те, що ми шукаємо".

Раніше ми повідомляли, що зірка "Жіночого кварталу" Таня Песик насолодилася принадами життя в Канаді і не стримала сліз: "Розривало зсередини".

Також стало відомо, що Тетяна Песик пішла у всі тяжкі на фермі з марихуаною.