Якось нещодавно Надя Дорофєєва поставала у шикарному вбранні, із червоною кофтою, виконуючи пісню "Крапають", щоб запросити українців на свої майбутні концерти.

Наразі виконавиця поділилася своїми кількома одкровеннями та відкриттями минулого 2022 року. Колишня дружина Дантеса виділила цілих 8 пунктів, пов'язаних зі словом "виявилося".

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

За словами Наді Дорофєєвої, для неї було дуже складно стати чесною із самою собою, також їй не вдалося вчасно зрозуміти багато речей із життя.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Виявилося, що все погане робить сильнішим. Виявилося, що тендітне - доламається. Виявилося, що близькі люди - найпотужніша сила. Виявилося, що мені достатньо однієї крихітної косметички (bb крем, олівець для губ) та брів, гігієнічна помада)", - пише артистка у публікації.

А ще, за її словами, у житті все може різко змінитися лише після однієї фрази. А робити донати – чудовий сеанс психотерапії.

Надя Дoрофєєва. Фото: Instagram
Надя Дoрофєєва. Фото: Instagram

"Ви повинні додати до списку, що у вас більше сил, ніж ви собі уявляєте", "Виявилося - два найважливіші дні у твоєму житті: день, коли ти з'явився на світ, і день, коли ти зрозумів навіщо", - пишуть користувачі коментарях.

Нагадаємо, останні години шлюбу з Дантесом: Надя Дорофєєва показала, що робила на той час, але українці дещо помітили

Як повідомляв "Знай.uа", Володимир Дантес розповів про досвід соплів за 400 доларів: "Заплатити, щоб зрозуміти - не моє"

Знай.uа писав, Надя Дорофєєва закохалася, коли була з Дантесом, але це був не Михайло Кацурін: "На студії захлинаючись"