Катя Нікітіна, популярна українська учасниця гурту гумористок "Жіночий квартал", яку українці полюбили за веселий характер, шикарну фігуру та ... легку шепелявість, показала, що вона ще й має проблеми з очима. Жартівливе фото з ліфта розвеселило шанувальників.

Катя Нікітіна позує у верхньому одязі — довгій куртці, та панамці. Вона звела очі до купи, та виставила губки вперед "качечкою", під час прослуховування популярного треку молодіжного гурту NAZVA "Сіґеле-міґеле". Скидається, ніби у Катерини косоокість.

Катя Нікітіна. Фото: Instagram
Катя Нікітіна. Фото: Instagram

Дівчина одягнена в білий теплий худі, а куртка в неї розстебнута. Своє фото красуня підписала одним словом "mood". Зазвичай дівчина позує в одязі по фігурі, який підкреслює струнку та привабливу статуру зірки, також Катя полюбляє вправи з шестом, та не рідко дразнить підписників шаленими відео, демонструючи своє вміння.

Катя Нікітіна. Фото: Instagram
Катя Нікітіна. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Варто зазначити, що не так давно Катя презентувала пісні у своєму виконанні, проте більше про пісенну кар'єру дівчина на своїй сторінці в соцмережі не згадує.

Катя Нікітіна. Фото: Instagram
Катя Нікітіна. Фото: Instagram

Зазвичай під дописом у Каті збирається багато коментарів, та цього разу вид дівчини, можливо, відлякав шанувальників. Криворіжці лише захотіли бачити красуню в своєму місті: "Коли в Кривбас", - запитував єдиний коментар.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" після викрутасів на шесті взялася за доньку Олени Кравець.

Як повідомляв "Знай.ua" зірка "Жіночого Кварталу" Катя Нікітіна "привітала" окупантів разом з пілотом-винищувачем.

Також "Знай.ua" інформував, зірка з "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна грайливо висолопила язичок, вийшло не по-дитячому.