Олександр Положинський, автор і виконавець власних пісень, військовий ЗСУ, розповів про досвід 8 місяців у війську, та зізнався, що його перевели на більш віддалену від фронту роботу в інший підрозділ.

Олександр Положинський розповів про свій досвід 8 місяців перебування у війську, та заявив, що мріяв дослужитися до офіцера. На сторінках своїх соціальних мереж Олександр зізнався, що підкачало здоров'я, яке почало даватися взнаки.

Олександр Положинський. Фото: Facebook
Олександр Положинський. Фото: Facebook

На жаль, десь через пів року почало потрохи здавати здоров‘я. Проявилися якісь нові болячки, загострилися старі. Не те, щоби я зовсім посипався, але дещо почав здавати. На даний момент фізичний і, як наслідок, моральний стани терпимі, але далеко не ідеальні. Питання чи є шанс стати офіцером і приносити більше користі, здається, отримало остаточну заперечну відповідь. — написав Положинський.

Також Олександр розповів, що його перевели в інший підрозділ в межах новоствореної 47 бригади, де він буде займатися "чимось більш схожим на те, чим займався до ЗСУ".

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Олександр Положинський. Фото: Instagram
Олександр Положинський. Фото: Instagram

Тому Положинський звернувся до своїх прихильників, та попросив не називати його ні героєм, ні захисником.

Але поки, будь ласка, не кажіть мені, що я герой чи захисник. Бо так не є (хоч мені часто таке кажуть). Але як прийде наказ - зроблю все можливе, щоб його виконати. — написав співак.

Шанувальники підтримали Олександра, та запевнили, що він вже є героєм, бо пішов до лав ЗСУ, та не відмовився стати на захист, а допомогти Україні йти до перемоги можна не лише зі зброєю в руках.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Олександр Положинський віршованим рядком описав свій стан на фронті.

Як повідомляв "Знай.ua" Олександр Положинський поділився зворушливими рядками про загиблих побратимів.

Також "Знай.ua" інформував, безстрашний Олександр Положинський в ЗСУ прочитав вірша про війну: "В мішках додому вернетесь, козли".