Відомий український співак Володимир Дантес та Надя Дорофєєва офіційно розлучилися. Артист розповів, як попрощався з колишньою коханою. Цим він поділився на YouTube-каналі гумористів, команди "Ліги сміху" ВКВ.

У Володимира Дантеса поцікавилися, чи спілкується він із Надією Дорофєєвою після розставання. Артист заявив, що вони вже офіційно розлучилися і востаннє він спілкувався з колишньою дружиною, коли надсилав їй свідоцтво про розірвання шлюбу. Він додав, що привітав Надю з розлученням і у відповідь почув те саме.

Володимир Дантес, фото Знай.ua
Володимир Дантес, фото Знай.ua

"Я нещодавно нарешті отримав свідоцтво про розлучення. Я відправив їй його. Написав: "Вітаю". Вона сказала: "Я тебе теж". Ось так ми й поспілкувалися", - розповів Дантес.

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що про розлучення зіркової пари стало відомо ще у березні минулого року. Шанувальники довго не могли зрозуміти причину їхнього розриву, але пізніше ситуація почала прояснюватись. Надя Дорофєєва публічно заявила про стосунки з ресторатором Михайлом Кацуріним, а трохи згодом Дантес заявив, що зустрічається з Дашею Кацуріною.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Даша Кацуріна показала важкі будні в Польщі, і подякувала Дантесу за втіху: "Бог дав доброго коханця".

Також наш портал інформував, Дорофєєва натягла на себе сорочку Кацуріна і показала, що в ній робить вдома віч-на-віч: "Вижили, Дантеса з квартири".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Настя Каменських зворушила українців виглядом Палацу "Україна" до і після атаки окупантів: "Повернемо все вкрадене".