Успішна українська артистка Христина Соловій прославилася завдяки хітам "Тримай" та "Хто, як не ти?". Також дівчина співпрацювала з відомими зірками, а зараз ще має непогану популярність у соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 100 тисяч людей.

Христина Соловій 17 січня відзначає свій 30-й день народження, але її зовсім не засмучує цифра у паспорті. Дівчина переконана, що юність завжди залишиться із нею. До свята вона навіть підготувала апетитний торт із відповідним написом.

Скріншот з Instagram, Христина Соловій
Скріншот з Instagram, Христина Соловій

"30 років з вічною юністю 🦋 Далі буде…)Дякую за ваші вітання! Бажаю української перемоги на всіх фронтах і рівнях. Вас страшенно люблю! Побачимось на концертах 💋" - написала зворушливо Соловій.

Багато прихильників зазначили, що співачка не виглядає на свій вік і здивувалася, що їй "стукнуло" вже 30 років. Також їй встигли привітати зіркові колеги – Alyona Alyona та fashion-фотографиня із проекту "Топ-модель по-українськи" Соня Плакідюк.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою
Показати ще

Коментарі - instagram.com/soloviyka/
Коментарі - instagram.com/soloviyka/

Коментарі - instagram.com/soloviyka/
Коментарі - instagram.com/soloviyka/

Нещодавно Соловій публічно, можна сказати, принизила Тіну Кароль. Вона заявила, що та зробила для української музики набагато менше, ніж продажна Ані Лорак. Але, зважаючи на все, користувачі соцмережі вже забули про все і не хотіли псувати артистці свято, оскільки в коментарях немає ніяких докорів.

Раніше ми писали про те, що зробила більше, ніж Кароль: Христина Соловій похвалила зрадницю Ані Лорак

Як повідомляв Знай.ua, "Може, теж до Москви?": фанати Тіни Кароль накинулися на Соловій, яка хвалила зрадницю Лорак

Також портал Знай.ua писав, що Христина Соловій спокусливо спустила сорочку з плеча: "Напівдотиком, напівнатяком"