Молода успішна українська артистка Христина Соловій прославилася завдяки хітам "Тримай" та "Хто, як не ти?". Також дівчина співпрацювала з відомими зірками.

У соцмережі Instagram за нею стежить близько 95 тисяч людей. Цього разу відео, яким поділилася Христин зі своїми шанувальниками був надзвичайно спокусливим та чуттєвим.

Христина Соловій. Фото: скрін youtube
Христина Соловій. Фото: скрін youtube

У підписі до відео дівчина написала, що трек невдовзі з'явиться на стрімінгових майданчиках. У пісні йдеться про подих юності, який залишається віним, та дає можливість рухатись до поставлених цілей.

"Такий сяючий, обпікаючий/ Відблиск юності невмираючий", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У коментарях відзначили, що Христина надзвичайно чутлива та чудово співає, хоча знайшлися і критики співачки.

"Ось це розійшлась на камеру", "Мені більше подобалась Соловійка, та, що була раніше...а зараз, жеманність, якась не природність, як на виставі...слухаю, но не дивлюсь...розумію, що це шоу біз, але не на мій смак.", "Чуттєва", "Поки що насолоджуюся чудовим фрізом екрану!) Гарне фото вийшло! Як буде стабільний інтернет обов'язково подивлюся відео. Тримаймося! Все буде Україна!", - написали у коментарях.

Нагадаємо, ми писали, що Христина Соловій показала талановитого музиканта, який вкрав її серце: "Хлопець із голлівудських фільмів".

Як повідомляв "Знай.ua" Христина Соловій згадала Кузьму Скрябіна і як він вплинув на її життя: "Тепер я творю".

Також "Знай.ua" інформував, Христина Соловій подбала про бійців, які ризикують замерзнути взимку на фронті: "Стати зброєю та допомогти".