Всесвітньо відома американська співачка та кумир мільйонів підлітків у всьому світі Біллі Айліш місяць тому, 18 грудня, відзначила свій 21-й день народження.

За більш ніж 107 мільйонів людей, які стежать за її життям у соціальній мережі Instagram, дівчина часто ділиться якими-небудь фотографіями та відео. Вона, як і багато інших зірок шоу-бізнесу різних країн світу підтримала Україну та українців, зокрема. 1 червня 2022 року відбувся її акустичний концерт, на якому їй до рук потрапив прапор нашої країни. Вона поцілувала його і продовжувала виконувати пісню. А зараз виявилося, що Біллі Айліш не соромиться купувати речі російських брендів та носити їх на голові.

Біллі Айлиш. Фото: Instagram
Біллі Айлиш. Фото: Instagram
Біллі Айлиш. Фото: Instagram

В останній публікації в Instagram є фотографія, на якій артистка постала у червоному чепчику Red Devil Beanie російського відділення бренду Selected.

Біллі Айліш, фото: Instagram
Біллі Айліш, фото: Instagram

Біллі Айліш, фото: Instagram
Біллі Айліш, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як виявилося, вона не єдина, кому сподобалися подібні речі. Американська модель, колишня Каньє Веста Джулія Фокс, виклала в TikTok відео з шапкою-балаклавою.

@juliafox

This is for Italian TikTok who just recently discovered that I’m Italian lol ciao ragazzi! Non vedo l’ora di venire in italia!!!!

♬ original sound - Julia fox

Нагадаємо, до будинку Біллі Айліш у Лос-Анджелесі забрався злочинець: "Більше не почуваюся в безпеці"

Як повідомляв "Знай.uа", Анджеліна Джолі закохалася в український народ і не перестає радувати приємними сюрпризами: "Під час таких складнощів..."

Знай.ua писав, після Анджеліни Джолі та Біллі Айліш не стрималася: співачка Аліша Кіз взяла під опіку українських дітей