Відомий телеведучий, гуморист, продюсер та актор Юрій Горбунов не припиняє допомагати ЗСУ та простим українцям, які постраждали від повномасштабної війни.

Чоловік Катерини Осадчої зараз показав одне відео та кілька фотографій, щоб поділитися черговим чудовим результатом.

Юрій Горбунов, фото: Instagram
Юрій Горбунов, фото: Instagram

"Працюємо! Купуємо! Відправимо на фронт! Все для Перемоги!", - заявив Юрій Горбунов.

Він постав у ролику з Михайлом Хомом, заявивши, що їм вдалося зібрати трохи більше 50 тисяч доларів на благодійному вечорі. І показав те, що їм вдалося придбати – найпотужніший дрон. Дзідзьо додав, що він українського виробництва, і перевершує західні аналоги за багатьма параметрами – батарея, оптика, дальність польотів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Всіх артистів, які їздять за кордон, я вас дуже прошу - гроші витрачайте в Україні", - додав артист.

Юрий Горбунов, фото: Знай.ua
Юрий Горбунов, фото: Знай.ua

"Давайте збирати на ППО і на зброю. Краще закуповувати, ніж клянчити", "Навіщо стільки ботів пише коментарі, якщо все від душі робите?", "Все буде Україна", "Дякую вам, що ви такі є, що робите таке велике справа і що робите звіт", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, секрет Каті Осадчої порадував не лише Юру Горбунова, а й Бабкіна: "Зайві кілограми не загрожують"

Як повідомляв "Знай.uа", Катя Осадча спробувала налаштуватися на позитив, але емоції взяли гору: "Не справляюся. Плачу, боюся"

Знай.ua писав, Катя Осадча зірвалася і красномовно пройшлася Меладзе через його позиції: "Цей бравий грузин ..."