Відомий український актор, переможець шоу "Танці з зірками" та зірка серіалу "Моя улюблена Страшка" Артур Логай розповів про здійснення своєї мрії. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Артур Логай підкорив серця багатьох українців, зігравши не одну роль у низці популярних серіалів. Втім, на досягнутому він не зупиняється і навіть під час повномасштабної війни шукає способів займатися улюбленою справою та втілювати мрії.

Артур Логай, фото: Instagram
Артур Логай, фото: Instagram

На цей раз Артур Логай похвалився, що зміг здійснити мрію - зіграти на сцені театру. Актор поділився серією яскравих знімків з вистави, на одному з них він позує із кумедним аксесуаром на голові - кролячими вушками. Він зізнався, що роль у театрі це новий досвід, але він пролетів непомітно, тому в планах ще пробувати.

"Збулася мрія. Дебют на сцені театру пройшов. Скажу точно, що не розпробував і хочу ще", - поділився актор.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Шанувальники захопилися талантом улюбленого актора.

"Ви і Ваша дружина надзвичайні! Ви вдвох викликаєте у мене захоплення!", "О, ну підемо купувати квитки, вас там ще не бачили", "Круто, вітаю", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, переможець "Танці зі зірками" Артур Логай показав, як ледь не втратив очі через дружину: "Спробуй повторити".

Також наш портал інформував, незрівнянна Тіна Кароль вся у чорному на червоному тлі показала "гордість": ніжки так і хочеться зігріти.

Крім того, ми писали, переможець "Танці зі зірками" Артур Логай відкрив "темний" бік, про який ніхто не знав: "Людина нагоди".