Анастасія Покрещук, відома дівчина з найбільшими робленими вилицями в світі, яка брала участь у шоу "Від пацанки до панянки", позбавилась останніх смужечок бюстіка та притисла накачані ботоксом м'ячики рукою.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instgaram Анастасія Покрещук зняла рештки одягу, залишивши рушничок на стегнах. Дівчина зробила фото в дзеркалі, закривши своє лице, та лишивши шанувальникам можливість споглядати її, зліплене пластичними хірургами тіло.

Анастасія Покрещук. Фото: Instagram
Анастасія Покрещук. Фото: Instagram

Дівчина з отруйно-малиновою шевелюрою не соромлячись показала, все, чим може тепер хвалитися. Єдине, що залишилося поза кадром - це вилиці та обличчя красуні.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Модель розповіла, у якій клініці робила операції, та зацікавила багатьох шанувальниць.

"Мила, ти теж щось зробила з животом?", "Гарна дівчина". Хтось, хто бачить Анастасію вперше, підсміюється з її широких вилиць: "Ви правильно поставили м'ячі для гольфу на обличчя, дійсно чудово".

Анастасія Покрещук відома також тим, що дає поради своїм шанувальникам, пускаючи в хід весь матірний словниковий запас та не шкодуючи вух слухачів.

Нагадаємо, ми писали, що "пацанка" Покрещук показала, чим у Варшаві їй затнули рота: "Крута".

Як повідомляв "Знай.ua" Анастасія Покрещук та блогерка KOVALEVA заспівали, вирішивши підбадьорити українців: "Пацани тусуються".

Також "Знай.ua" інформував, "пацанку" Покрищук посилають в індустрію 18+ через розпусну поведінку: "Там твоє місце".