Відомий український співак, метр вітчизняного шоубізнесу Віктор Павлік заспівав пісню для маленького Михайла, який підспівував таткові, підтанцьовував та подекуди правив акорди, показуючи, як треба грати на гітарі.

На своїй сторінці в Instagram Віктор Павлік розмістив відео на якому співає з маленьким Михайликом, своїм сином від третьої дружини Катерини Репяхової.

Віктор Павлік. Фото: Instagram
Віктор Павлік. Фото: Instagram

В кадрі маленький синок підтанцьовує під пісню Павліка, та тягнеться до струн, дивуючись мелодіям. які лунають від інструменту.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

У коментарях співака підтримали, та зазначили, що відео він приглушив зовсім іншою піснею.

"Батько іншу пісню співав", "Чудові", "😍😍😍😍🎸🎸🎸🎧", - написали шанувальники.

Раніше Павлік показав як з маленьким Михасем бавиться його мама, гойдаючи його на колінках, зовсім маленького, який ледь вміє стояти на ніжках.

Раніше Павлік показував кадри святкування різдвяних свят у шикарному закарпатському готелі, де долучився до співу колядок та традиційним українським танцям разом зі своєю дружиною та дитиною.

Нагадаємо, ми писали, що Віктор Павлік заспівав нову пісню, присвячену найріднішій людині, про Катю ні слова: "Проб'ються квіти крізь уламки дня".

Як повідомляв "Знай.ua" Катя Репяхова розповіла, скільки вона насправді з Віктором Павліком: "Знакова історія з життя".

Також "Знай.ua" інформував Віктор Павлік в спортивках ледь зловив "дерев'яну" Катю на паркеті, синок здивований: "Захотів коментарів штанів".