Відомий український співак Віктор Павлік похвалився відпочинком в Карпатах під чудову українську автентичну музику.

На своїй сторінці в Instagram Віктор Павлік розмістив відео на якому танцює зі своєї дружиною Катею Репяховою, а маленький синок намагається підійти до мами але побоюється рухів батьків розвертається та тупцює біля танцюючої пари.

Репяхова та Павлік, фото з Instagram
Репяхова та Павлік, фото з Instagram

Свята у Карпатах — написав співак.

Парочка танцює, імовірно, в готелі: на тлі грають скрипалі й акордеоніст, традиційні українські музики. Павлік розсмішив шанувальників своїми широкими спортивками, а Катя - відсутністю гнучкості. Роблячи поворот з вигином, дівчина ледь не впала, задерши ногу. Проте у спритних руках свого чоловіка їй вдалося втриматися на ногах.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Віктор Павлік і Катя Репяхова. Фото: Instagram
Віктор Павлік і Катя Репяхова. Фото: Instagram

Співак вирішив загладити казус, підхопивши дружину на руки.

Віктор Павлік і Катя Репяхова. Фото: Instagram
Віктор Павлік і Катя Репяхова. Фото: Instagram

У коментарях зазначили, що попри те, що Павлік хотів, щоб прокоментували його штани і капці, але відео склало надто позитивне враження.

"Віктор Павлик захотів коментарів штанів, сміюся.. але ви файні дуже, молодці, і син з вами дуже щасливий, веселих свят, мирного неба", "Які чудові", "Михась", "Чудовий хлопчик", "Миру, здоров'я і щастя вашій сім'ї", - написали у ванільних коментарях.

Віктор Павлік коментарі. Фото: Instagram
Віктор Павлік коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що Катя Репяхова розповіла, скільки вона насправді з Віктором Павліком: "Знакова історія з життя".

Як повідомляв "Знай.ua" Катя Репяхова забула всі образи і показала свою справжню родину: "Знайомтеся, це Мишко".

Також "Знай.ua" інформував, Віктор Павлік заспівав нову пісню, присвячену найріднішій людині, про Катю ні слова: "Проб'ються квіти крізь уламки дня".