Телеведуча Надія Матвєєва ніколи не відмовляє собі у тому, щоб опублікувати якийсь момент зі свого життя в інтернеті.

Вона часто ділиться і особистим, і робітником – на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. Головне обличчя "Все буде добре" після того, як побувала в холодній воді серед великих крижин, вибралася закордон, на відпочинок біля спекотного сонця. Вона відлетіла до Португалії, на Мадейру, щоб скупнутися в океані. Ці радісні події відбулися до повномасштабного військового вторгнення Росії 24 лютого.

Надія Матвєєва і котик, скріншот з відео
Надія Матвєєва і котик, скріншот з відео

Телеведуча постала у кольоровому купальнику, демонструючи шикарну струнку фігуру.

Надія Матвєєва, фото: Instagram
Надія Матвєєва, фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Захоплююсь Вами, Надія!", "Ви дуже струнка. У Вас чудова фігура. Так тримати" , "Дуже красиві краєвиди! Надюша, але ви їх прикраса! Фігурка - диво!" - пишуть користувачі у коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Матвєєва)
Коментарі, скріншот: Instagram (Матвєєва)

Нагадаємо, що Надія Матвєєва з "Все буде добре" поринула у минуле життя, одягнувшись у сукню "нареченої": "Мрію про головне".

Раніше ми повідомляли, що Надія Матвєєва з "Все буде добре" знайшла, як підбадьорити земляків після атаки окупантів: "Усміхніться, будь ласка".