Талановита українська співачка та актриса "Жіночого кварталу" Марта Адамчук вразила красою в ефектній сукні з вирізом до самих сідниць. Відповідним кадром вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Марта Адамчук регулярно виходить на зв'язок із шанувальниками у соцмережах та радує їх новими кадрами з особистого життя чи творчої діяльності. На цей раз зірка захопила ефектним архівним фото, можливо, з якоїсь фотосесії.

Марта Адамчук. Фото: скрін youtube
Марта Адамчук. Фото: скрін youtube

На кадрі Марта Адамчук постановки в напівтемряві на фоні дерев. На ній ефектна сукня з вирізом на спині майже до самих сідниць.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

"Крім скорботних щоденних новин паралельно зустрічається багато дивних речей. Наче хтось опустив нас усіх у центрифугу для переоцінки цінностей", - підписала кадр зірка.

Шанувальники захопилися красою актриси і не поскупилися на теплі слова.

"Ваша постава, Марта, витвір мистецтва", "Прекрасна жінка", - написали у коментарях під публікацією.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірки "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару, Віра Кекелія та Марта Адамчук помірялися красою у вишуканих вбраннях: "Чарівні".

Також наш портал інформував, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару розтопила серця українців, притулившись до свого "хлопчика": "Просто красень".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що Саша Машлятіна з "Жіночого кварталу" придумала, як обійтися без генератора: "Альтернативний варіант освітлення".