Відома українська ведуча та співачка Даша Астаф'єва не так давно розлучилася зі своїм хлопцем, і раптом вона вирішила розповісти, що робити, якщо у вашому житті з'явився му*ак.

Це все було в рамках однієї із програм шоумена Олексія Дурнєва на YouTube-каналі, а потім ще й на сторінці чоловіка у соціальній мережі TikTok .

Даша Астаф'єва, фото: Instagram
Даша Астаф'єва, фото: Instagram

Даша Астаф'єва дала поради своїм шанувальницям, що робити, якщо у вашому житті з'явився неправильний чоловік.

"Нічого не терпіть. І ще не терпіть муаків. Можна й повозитися, працюють професіонали" - каже неоднозначно Даша Астаф'єва.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Олексій Дурнєв відповів, що з такими хлопцями можна трохи повозитись, щоб мабуть спробувати виправити його. Але, якщо не вийде, то одразу треба прощатися.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Подивилася випуск! Усміхаюся досі!";

"Дашуля🥰🥰🥰 Снилася мені сьогодні 😁";

"Найращі 😂😂😂😂".

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Варто зазначити, що Даша Астаф'єва була п'ять років разом із бізнесменом Артемом Кімом. Проте, вони все ж таки розлучилися через проблеми, які супроводжували їх практично весь період.

"Я можу розповісти, що тепер гарна самотня жінка. Ми з хлопцем залишилися друзями, як і всі нормальні люди" , - розповідала дівчина.

Даша Астаф'єва, фото: Instagram
Даша Астаф'єва, фото: Instagram

Нагадаємо, що Даша Астаф'єва зібралася бити обличчя українським блогерам із "московськими" замашками.

Раніше ми повідомляли, що потенька Даша Астаф'єва попрацювала з довгим інструментом, унизу все тече.