Популярна в соціальних мережах українська модель, радіоведуча, нутриціолог та колишня любов "динамівця" Артема Мілевського Валерія Крук, яка нещодавно повернулася до своїх улюблених занять у спортзалі, продовжує радувати своїх відданих фанатів яскравими моментами із зіркового життя.

Цього разу володарка підтягнутих та спортивних форм вирішила підказати своїм подругам та сотням іншим українок, як треба правильно "спалювати" зайве.

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Валерії Крук у мережі Instagram.

Stories Валерії Крук, скріншот: Instagram
Stories Валерії Крук, скріншот: Instagram

Дівчата, поради повністю відновити сили, перед тим, як розпочати тренування після хвороби - мають рацію, але я рекомендую потихеньку розганяти кров легкими вправами. Щоб якість тіла не зіпсувалася зовсім", - розповіла Ваління Крук.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Далі Валерія вирішила розповісти, що робити, коли зайва вага стає помітною.

Stories Валерії Крук, скріншот: Instagram
Stories Валерії Крук, скріншот: Instagram

"Як тільки помічаю, що набираю вагу, зайві 2 кг, я миттєво йду в зал або сорт будинку (немає різниці). Я не чекаю, коли наберу 5 кг. Ніколи! Саме тому я маю однакову фігуру вже 10 років!", - додала Валерію Крук і опублікувала ще одне фото у синіх тонах із фітнес-клубу.

Валерія позувала за балетною стійкою, поки нікого не було поряд. Всі дзеркала вільні – чудовий момент для фото.

Нагадаємо, "Давно зі мною": колишня Артема Мілевського Валерія Крук здивувала всіх, навіть футболістам сподобається.

Раніше повідомлялося, "Кульбаба" Валерія Крук допомогла українкам зробити оригінальну сукню: дівчатка, лише на одну ніч.

Також, Монро активно шукає чоловіка, українцям варто приготуватися: "Для кого я качаю?".