Українська співачка, ексведуча шоу "ЖВЛ" та учасниця гумористичного проекту "Жіночий квартал" Віра Кекелія нещодавно вдруге стала мамою, але це не заважає їй активно вести Instagram, де за нею стежить уже понад 85 тисяч.

Віра Кекелія презентувала фанатам пісню, написану ще на початку війни, коли вона була в очікуванні появи другого малюка на світ у західних областях країни. Слова мають велике значення, яке напевно відгукнеться у багатьох.

Віра Кекелія. Фото: скрін youtube
Віра Кекелія. Фото: скрін youtube

"Чи мала право ти" - так називається пісня і, напевно, майже кожен українець ставив собі це питання, оскільки на тлі трагічних подій багатьом здавалося неправильним насолоджуватися життям і відчувати щастя в цілому.

"Природньо, що тобі хочеться розвиватися, помічати прекрасне, сміятися з дрібниць…але…на фоні сліз інших людей, з якими відбувалися та, на жаль, до сих пір відбуваються пекельні жахіття, ти не можеш собі дозволити це", - зазначила Віра Кекелія.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Артистка прийшла до того, що всім настав час переоцінити своє життя, яке триває, незважаючи ні на що.

Нагадаємо, "Скільки випила?": зірки "Жіночого кварталу" Віра Кекелія та Марта Адамчук скучили за стриптизом

Раніше ми писали про те, що зірка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія перетворилася на пікову даму: партія, панове

Як повідомляв Знай.ua, із скрізь "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару розтопила серця українців, притулившись до свого "хлопчика": "Просто красень"