Відомий український артист, чоловік молодої блогерки Катерини Репяхової Віктор Павлік показав улюблену гру свого маленького сина, яку здатні витримати не всі батьки. Кадрами він поділився у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віктор Павлік з перших тижнів повномасштабної війни активно підтримує простих українців та захисників, встигає розвивати творчість та приділяти час молодій дружині з маленьким сином. Він часто вихваляється сімейною ідилією і показує як росте спадкоємець.

Віктор Павлік. Фото: Instagram
Віктор Павлік. Фото: Instagram

На цей раз Віктор Павлік поділився коротеньким роликом, який зняла його дружина Катя Репяхова. На відео їхній син сидить на підлозі в кімнаті і грає, копаючись у мисці, що наповнена чимось нагадує горохову крупу. Процес супроводжується не дуже приємним звуком, а довкола хлопчика розсипані ці "зерна".

Син Віктора Павліка. Фото: скрін instagram stories
Син Віктора Павліка. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Зоряна пара зазначила, що такі розваги явно не для слабкодухих батьків.

"Не для слабонервових", - підписано ролик.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Віктор Павлік у спортивках ледь упіймав "дерев'яну" Катю на паркеті, синок здивований: "Захотів коментарів штанів".

Також наш портал інформував, Катя Репяхова збирала повні зали та розривала сцену ще у початковій школі, рідкісний кадр: час мрій про Віктора Павліка.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, дружина Віктора Павліка Репяхова показала, що буде колись яскравий торт і півторарічна дитина зустрінуться віч-на-віч: "Ми стали іншими".