Відома українська виконавиця Наталія Могилевська вразила ефектним домашнім кадром, на якому постала в одному халатику. Фото вона опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Наталія Могилевська регулярно радує шанувальників новими кадрами зі свого життя, але "зайві" моменти ніколи не показує. Як відомо, у зірки з'явився бойфренд, особистість якого вона тримає в секреті. На цей раз вона поділилася кадром, який, ймовірно, зробив саме її обранець.

Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube
Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube

Так, Наталія Могилевська стоїть у кімнаті навпроти вікна і граціозно відчиняє фіранки, показуючи вид із вікна на річку та позеленілу траву у дворі. Зірка зазначила, що незважаючи на те, що зараз січень має за вікном як мінімум квітень.

"Квітень у січні. Рекорд температури було побито. Хтось пам'ятає таке?", - підписала кадр зірка.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Навіть природа допомагає Україні швидше перемогти...", "Райська погода", "Дивлюсь із вікна на зелену траву! Київська область", "Це точно, така гарна весна цієї зими", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Наталія Могилевська повернулася до шкідливих "звичок" завдяки табору з 30-ти людей у ​​своєму будинку: "Терміново все до мене".

Також наш портал інформував, Камалія заступилася за Наталію Могилевську, яка потрапила в немилість шанувальників: "Вона не с*ка".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Наталія Могилевська роздяглася, щоб показати, що старіти не страшно: "Щаслива жінка негарною не буває".