Відома співачка Алла Пугачова порадувала шанувальників рідкісним фото у Stories свого Instagram. Алла Борисівна причепурилися, тож вирішила зробити знімок.

Алла Борисівна вже давно не дає концертів, проте шанувальників у неї не поменшало. Тому примадонна іноді все ж таки любить радувати їх новими фото, відео чи подробицями зі свого особистого життя в Instagram, де за нею стежить три мільйони людей.

Алла Пугачова, кадр із виступу
Алла Пугачова, кадр із виступу

Так, цього разу Алла Пугачова вирішила прикраситись і зробити селфі. Так співачка поклала своє волосся і приділила час макіяжу. Вона підфарбувала губки кавовою помадою, додала очам виразності тушшю для вій і пісочними мерехтливими тінями.
Свої вилиці примадонна припудрила рум'янами, проте забула оформити брови, адже від природи вони в неї не дуже виражені.

Алла Пугачова, фото з instagram
Алла Пугачова, фото з instagram

Також в очі впадає свитарок Алли Пугачової, його білий колір і легка в'язка додали образу артистки ще більшої романтичності. У Stories знаменитість також показала скільки саме була зроблена фотографія - 13:37.

Нагадаємо, що Максим Галкін вперше розповів, який у нього шлюб з Аллою Пугачовою: "Відносини сина та матері". Алла Пугачова виступає також головним наставником з погляду людських відносин.

Раніше ми повідомляли, що Максим Галкін розповів про хворобливу втрату: "Їй підкорялася сцена".

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Також стало відомо, що колишнього Пугачової Філіпа Кіркорова обкакали просто на пропагандистському каналі: "Він нам усім...".