Олена Крістіна-Лебідь зацікавила українців кадрами нового випуску "Аферисти в мережах". Відповідна публікація з'явилася на її офіційній сторінці у соцмережі.

Відома українська телеведуча програми "Аферісти в сітях" Олена-Крістіна Лебідь, також відома як наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка, любить радувати шанувальників новими фото та відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

Якось телеведуча опублікувала пост у соціальній мережі Інстаграм, у якому показала уривок із одного випуску "Аферисти в мережах".

"Ексклюзив!🔥🔥🔥 Ось так ми всі увірвалися в робочі будні 😂😂😂, - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Олена-Христина Лебідь, фото з Instagram
Олена-Христина Лебідь, фото з Instagram

На відеозаписі можна побачити, як телеведуча у компанії незнайомого чоловіка робить дивні вправи. "Взяли уявну сокиру і..", - каже чоловік і робить рухомі рухи двома руками. Жінка повторює їх.

У коментарях шанувальники оцінили старання:

"Робити ці рухи, якщо на вулиці багато людей і потрібно побути в тиші", "А навіщо ці дивовижні рухи тіла?
І мабуть ще й на першому знайомстві", "Фантазер ти мене називала"...

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь склала довгим ніжкам Поляковій конкуренцію: "Нічого не забула?". Неєвеста Розенко показала, як вона ходить вулицею у січні в одному лише купальнику.

Раніше ми повідомляли, що Олена-Крістіна Лебідь вирішила побешкетувати на морозі, поки Розенко побіг за горошком: "Дайте рецепт Олів'є".