Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" Вова Дантес, який розійшовся зі співачкою Надією Дорофєєвою, зараз активно займається сольною кар'єрою і часто радує шанувальників цікавими постами в Instagram, де за ним стежить близько 710 тисяч людей.

Вова Дантес випустив п'ятий випуск свого шоу "Мамо, я ганяю тачки", в якому розповідає все про важку волонтерську діяльність та автомобілі, які доставляють військовим на передову. Цього разу він разом із тіктокеркою Дашею Кубик забрав машину Toyota Hilux із Пшемишля на Херсонський напрямок.

Дантес та Кубік, скріншот з відео
Дантес та Кубік, скріншот з відео

"Фууух, ну ми з @da_kubik встигли багато чого, об'єктивно 😂" - зазначив він.

По дорозі з ними сталося багато цікавого, як зазначив співак. Це їхня перша спільна подорож, яка відбулася під час знайомства в цілому. До цього вони не бачили одне одного.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Серія вийшла сууупер насиченою на різні події та локації - від СТО до весілля 😅" - заінтригував Дантес.

Йдеться про чуже весілля, на якому артист виступав під час їхньої поїздки, а от на СТО вони прибули, щоб подивитися, як лагодять машини для військових.

Нагадаємо, Вова Дантес згадав, як попрощався з Надією Дорофєєвою після офіційного розлучення: "Надправив їй його"

Раніше ми писали про те, що Володимир Дантес розповів про досвід соплів за 400 доларів: "Заплатити, щоби зрозуміти - не моє"

Як повідомляв Знай.ua, діти Даші Кацуріної порозумілися з "чайлдфрі" Дантесом, і зовсім забули про батька: "Вова мене уб'є"