Відома українська хореографиня та переможниця шоу "Танці зі зірками" Олена Шоптенко поділилася неймовірною новиною з шанувальниками - їй вдалося вийти на новий рівень у кар'єрі.

Спочатку артистці здавалося неправильним ділитися своїми перемогами в такий скрутний час для всієї країни, але все ж таки їй захотілося підняти моральний дух земляків і викликати почуття гордості.

Олена Шоптенко. Фото: Instagram
Олена Шоптенко. Фото: Instagram

Олена Шоптенко ще позаминулого літа разом із переможцем "Танців із зірками" Максом Леоновим займалася постановкою вальсу 20-30-х років до індійського бойовика "Вставай. Гарчи. Протестуй". Одну зі сцен, у якій взяли участь близько 100 танцівників, знімали у Києві, у Маріїнському палаці.

"Своїми гарними новинами важливо ділитися, бо саме вони підіймають загальний моральний дух та найближають нас до найзаповітнішої перемоги", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Більше того, фільм нещодавно отримав американську премію Золотий глобус у номінації "Найкраща оригінальна пісня". Шоптенко додала, що дуже пишається українською командою, а сам бойовик уже доступний для перегляду на Netflix під назвою "RRR".

Раніше ми писали про те, що Олена Шоптенко з "Танців з зірками" зізналася, що робить чарівним життя за кордоном, навіть коли хворієш: "Найцінніше, що є"

Як повідомляв Знай.ua, Олена Шоптенко з "Танців зі зірками" об'єднала українців і захотіла знову "захопити" Європу: "Нам вдалося"

Також портал Знай.ua писав, що легенда "Танців зі зірками" Олена Шоптенко вийшла з тіні і довела українців до мурашок: "Симфонія свободи"