Пародист Юрій Великий, зірка "Кварталу 95", який раніше був відомий, як пародист Зеленського, тепер не втомлюється показувати абсурдність росіянців та білорусів, та їхньої влади. Українці щоразу чекають на нові пародії та жарти від коміка.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Юрій Великий оприлюднив нове відео про те, як спілкуються нібито ворожі один до одного шойгу та пригожин. За коміком спостерігає понад 107 тисяч українців, тож артисту є для кого працювати.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Артист зіграв голову міністерства війни рф шойгу, який нібито не розмовляє з пригожиним, який подзвонив до нього домовлятися.

Юрій Великий. Фото: Instagram
Юрій Великий. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Великий спочатку принизив пригожина, розсмішивши українців, але потім відправив обох ворогів до аптеки за ліками від шизофренії, заявивши, що путіну такі ліки "краще" не давати, бо тоді спецоперація скінчиться, а це "не вигідно ні шойгу, ні пригожину", адже вони зібралися завойовувати не тільки Україну, але весь світ, Місяць та ще й Альфа Центавру.

У коментарях українці подякували Юрію за вдалі жарти.

"Юрію, ми вас обожнюємо! Кожен образ у крапку та в наше серце!", "Як завжди 100-відсоткове влучення!", ""Краще лежати під Соледаром, ніж сидіти під Сиктивкаром..!"Браво Юрій, як завжди геніально Слава Україні та всьому українському народу, здатному зберігати почуття гумору навіть у такі важкі часи", "Чепуха картава", - написали вдячні українці.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що пародист з "Кварталу 95" Юрій Великий показав "лукашенківську аптечку" - замість турнікета подорожник та баночка слини.

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Квартал 95" Великий змусив українців триматися за животи.

Також "Знай.ua" інформував, Юрій Великий із "Кварталу 95" спробував на собі поранення в попу Рогозіна.