Популярна українська виконавиця Lida Lee (справжнє ім'я - Лідія Скорубська), яка брала участь у шоу "Х-фактор" та "Голос країни", а також працювала бек-вокалісткою MONATIK, окрім іншого, ще є активною користувачкою соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 70 тисяч людей.

Лідія Скорубська часто розміщує нові публікації, але тут випала на два тижні із соціального життя, чим стурбувала шанувальників. А увірвалася вона з новим і дуже запальним відеороликом, на якому зі скромниці перетворилася на розкішну діву лише за секунду.

Скріншот із Instagram, Lida Lee
Скріншот із Instagram, Lida Lee

На ній був неймовірний образ - комбінезон із паєток з виділеним ліфом та золотим поясом, а зверху яскраво-рожевий жакет вільного крою. Виглядала співачка чудово.

"Сумували? 💋" - поцікавилася Lida Lee.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Численні фанати оцінили магію перевтілення Лідії Скорубської та підтвердили, що дуже сумували за її постами. Її засипали приємними компліментами про те, яка вона красива та стильна.

Коментарі - instagram.com/lidalee_official/
Коментарі - instagram.com/lidalee_official/

Раніше ми писали про те, що Lida Lee спробувала "вилікувати" травмованих війною українців, почавши з правди: "Залишатися чесним із собою"

Як повідомляв Знай.ua, Lida Lee забула про всіх героїв Marvel після зустрічі з Пташкою з "Азовсталі": "Не вистачає слів подяки"

Також портал Знай.ua писав, що Lida Lee показала того, хто будить її вранці поцілунками та довіряє найдорожче: "Укус за інтимне місце..."