Світлана Лобода періодично нагадує своїм шанувальникам, що в Україні триває повномасштабна війна, яку розпочали росіяни 11 місяців тому, 24 лютого 2022 року.

Так, вона реагувала на трагедію у Броварах, коли під час падіння вертольота загинули голова МВС Монастирський, його перший заступник, держсекретар і, що найважче, маленька дитина.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Наразі Світлана Лобода поділилася в Instagram та Telegram кількома рядками нової пісні українською мовою.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

***

Згадай, як лежали щасливі та прощені
Та як хотілося падати глибоко
Ми як самотні планети у просторі
Що загубилися….

***

На знімку, прикріпленому до публікації, Світлана Лобода постала у сукні золотистого кольору, сидячи на піску і дивлячись у камеру впевненим та спокійним поглядом. Хтось із шанувальників навіть порівняв українку з американською актрисою Джулією Робертс.

Світлана Лобода. Фото: Instagram
Світлана Лобода. Фото: Instagram

"Я завжди до вас добре ставилася, але після того, як ви показали себе як людину - почала любити", "Так хочеться загубитися щасливими у просторі… сумую за цими відчуттями… втомилися від розпачу та болю", "Світлана, коли людина подобається, не ставлять собі питання чому так", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Світлана Лобода зізналася, що боїться брати телефон у руки: "Просто неможливо"

Як повідомляв "Знай.uа", важка Світлана Лобода в топіці засвітила соковиті вишеньки: "Трішки втомлена"

Знай.ua писав, Світлана Лобода засвітила животик в екстравагантній сукні: "Буде поповнення"