Українська спортсменка, чемпіонка зі стрибків у довжину Марина Бех-Романчук з Хмельниччини, яка стала відома після виступів на олімпіадах, а також після зйомок кліпу гурту "Антитіла", часто тішить око своєю підтягнутою фігурою.

Проте круглі "сталеві" булочки її сідниць та кубики преса не з'являються у Марини за змахом чарівної палички. Їм передують години спортивних тренувань та досягнутої поставленої мети. Цього разу Марина вирішила показати декілька кадрів зі спортзалу, щоб підвищити у шанувальників рівень емпатії, прокачати "мотивацію" займатися в тренажерній залі.

Марина Бех-Романчук. Фото: Instagram
Марина Бех-Романчук. Фото: Instagram

Трохи фотографій та мотивації зі спортзалу - написала Марина Бех.

На кадрах Марин виконує потужну вправу, яка називається "Супермен". Суть її в тому, щоб лежачи на животі відірвати ноги та плечі від підлоги, намагаючись втримати позицію. Ця вправа акумулює багато м'язів, та чудово "прокачує" спину та попу спортсменки.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Марина Бех-Романчук. Фото: Instagram
Марина Бех-Романчук. Фото: Instagram

"Булочки зі сталі", "Найстрашніші жінки в Instagram", "Надішліть мені цю публікацію", "Вправи Супермена", "Це дуже мотиваційно", — написали шанувальники.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Марина Бех-Романчук згадала про розставання з чоловіком заради майбутнього країни: "У мене почалася паніка".

Як повідомляв "Знай.ua" спортсменка Марина Бех-Романчук позасмагала у купальнику посеред снігу, чоловік не витримав: "Ти у мене...".

Також "Знай.ua" інформував, чемпіонка Марина Бех-Романчук "приховала" спортивну попу в тінь: "Не соромно, брате".