Українська спортсменка, чемпіонка зі стрибків у довжину Марина Бех-Романчук з Хмельниччини, яка стала відома після виступів на олімпіадах, а також після зйомок кліпу гурту "Антитіла", часто тішить око своєю підтягнутою фігурою.

Проте круглі "сталеві" булочки її сідниць та кубики преса не з'являються у Марини за змахом чарівної палички. Їм передують години спортивних тренувань та досягнутої поставленої мети. Цього разу Марина вирішила показати декілька кадрів зі спортзалу, щоб підвищити у шанувальників рівень емпатії, прокачати "мотивацію" займатися в тренажерній залі.

Марина Бех-Романчук. Фото: Instagram
Марина Бех-Романчук. Фото: Instagram

Трохи фотографій та мотивації зі спортзалу - написала Марина Бех.

На кадрах Марин виконує потужну вправу, яка називається "Супермен". Суть її в тому, щоб лежачи на животі відірвати ноги та плечі від підлоги, намагаючись втримати позицію. Ця вправа акумулює багато м'язів, та чудово "прокачує" спину та попу спортсменки.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Марина Бех-Романчук. Фото: Instagram
Марина Бех-Романчук. Фото: Instagram

"Булочки зі сталі", "Найстрашніші жінки в Instagram", "Надішліть мені цю публікацію", "Вправи Супермена", "Це дуже мотиваційно", — написали шанувальники.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Марина Бех-Романчук згадала про розставання з чоловіком заради майбутнього країни: "У мене почалася паніка".

Як повідомляв "Знай.ua" спортсменка Марина Бех-Романчук позасмагала у купальнику посеред снігу, чоловік не витримав: "Ти у мене...".

Також "Знай.ua" інформував, чемпіонка Марина Бех-Романчук "приховала" спортивну попу в тінь: "Не соромно, брате".