На початку січня відбулася довгоочікувана прем'єра серіалу "The Last of Us", створеного за комп'ютерною грою.

Він виходить на телеканалі HBO. У головних ролях Педро Паскаль (Джоел) та Белла Рамзі (Еллі). Нещодавно ми розповідали, що акторам заборонили проходити цю гру, поставивши перед ними завдання – створити абсолютно нових персонажів, незважаючи на першоджерело.

The Last of Us, скріншот: Youtube
The Last of Us, скріншот: Youtube

Зараз у Google можна побачити нову функцію, яка додає пасхалку для фанатів серії The Last of Us, коли ті за допомогою пошуковика шукають або серіал, або гру. TLOU - одна з найкращих ігор на PlayStation, про що говорять кількості продажів і визнання критиків. А з березня 2023 вона вийде на ПК.

За сюжетом гравцям та глядачам серіалу дають можливість подивитися на унікальний погляд на жанр зомбі-апокаліпсису, показавши його жорстокий світ і те, на що готові піти люди заради власної безпеки.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

The Last of Us: Part II, скріншот з гри
The Last of Us: Part II, скріншот з гри

У пошуковій системі, якщо запровадити The Last of Us, знизу з'явиться іконка гриба. З ним можна взаємодіяти. Ось тільки якщо натиснути на нього, екран почне "заростати" цими грибами. Поки що повністю не заповниться інфекцією.

The Last of Us, знімок екрана: Google
The Last of Us, знімок екрана: Google

Нагадаємо, Беллі Рамзі та Паскалю з "The Last of Us" заборонили проходити гру до зйомок.

Як повідомляв "Знай.uа", після критики Белли Рамзі, в ролі Еллі в "The Last of Us", думка глядачів різко змінилася : "Сцена у фойє була ідеальною"

Знай.ua писав, Беллу Рамзі, що зіграла роль Еллі в "The Last of Us", розгромили глядачі: "Був би відмінний серіал"