Відома українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна", хороша подружка Ксенії Мішиної, а ще й затята любителька танців на пілоні Анна Сагайдачна, яка нещодавно вразила ефектним кадром із тренування танців на пілоні та розповіла про своє потаємне бажання, продовжує дивувати своїх відданих.

Тільки в мережі Instagram у акторка понад 60 тисяч підписників й цього разу люди побачили, як люблять творчість Анни справжні фанати, які готові піти на все заради своєї зірки.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Ганні Сагайдачній у мережі Instagram.

Stories Анни Сагайдачної, скріншот: Instagram
Stories Анни Сагайдачної, скріншот: Instagram

[quote author=""]"Пані Анно, ви просто шикарно зіграли свою роль усіма улюбленої Наталії в серіалі "Фортечна", бажаю вам більше таких чарівних і ніжних ролей", - пишуть шанувальники Анни Сагайдачної.[/Besole00

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Уважні шанувальники можуть помітити, що актриса виставила в історію кадр із серіалу "Кріпосна", в якому Анна Сагайдачна грає Наталю, і сам цей кадр актриса вже публікувала в мережі ще в березні 2022 року.

Тоді Анна, як і мільйони українців, проживали найтемніші дні з сучасної історії країни і акторка публікувала "Молитву до Роду".

Нагадаємо, напівгола Анна Сагайдачна з "Фортечної" вчепилася в пілон і розповіла про сильне бажання: "Мучиння".

Раніше повідомлялося, Наталка Денисенко з "Фортечної" вразила оновленням образу, ахнув навіть Цимбалюк: "Скарб, а не жінка".

Також, Наталка Денисенко з "Фортечної" здалася в одному лише рушник і розповіла про пережитий стресі: "Фінальна крапля".