Популярний український актор, гуморист, ведучий заходів та шоумен Дядя Жора, якого мільйони українців знають ще з часів шоу "Comedy Club UA", продовжує активно ділитися із шанувальниками кадрів із життя. У артиста лише у соціальній мережі Instagram понад 755 тисяч підписників, які уважно стежать за оновленнями.

Цього разу Дядя Жора поділився подією, яку зрозуміють багато українців. Справа в тому, що зірка телеекранів вирушив у кіно зі своєю коханою дружиною Наталією, і парочка встигла подивитися лише половину стрічки через оголошену повітряну тривогу.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Дяді Жори у мережі Instagram.

Stories Дяді Жори, скріншот: Instagram
Stories Дяді Жори, скріншот: Instagram

"Сходили на фільм "Вавілон", встигли подивитися половину... Тепер це улюблений фільм Наташі. Але до кінця не додивилися, почалася повітряна тривога. Але фільм не зовсім зрозумілий, але дуже креативний. Хто бачив, як вам?", - розповів Дядя Жора.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також Дядя Жора поділився і відео, як він разом із дружиною виходив із кінотеатру. Ось такі буденні розваги у шоумена. Не варто також забувати, що Дядя Жора і сам актор, який бере участь у зйомках та дубляжі багатьох популярних картин.

Нагадаємо, "Це аварійне?": Дядя Жора показав, як це опинитися на унітазі без світла – навіть мило не встиг змити.

Раніше повідомлялося, соус подавати? Зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко ледь не засмажила ніжки на відкритому вогні.

Також, "Це буде щастя...": Дядя Жора провів таємний ритуал під колючим деревом, так можеш і ти.