Відома українська телеведуча, подруга Олі Полякової Маша Єфросініна показала свою маму, з якою схожа, як дві краплі води. Фото вона опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Маша Єфросініна регулярно радує своїх численних шанувальників новими кадрами як з особистого життя, так і з робочих моментів. На цей раз телеведуча показала свою ефектну маму.

Маша Єфросиніна, фото: Instagram
Маша Єфросиніна, фото: Instagram

На новому фото Маша Єфросініна позує у компанії, як одразу може здатися, трохи старшою від неї сестри, але насправді це її 65-річна мама. Вони схожі одна на одну, як дві краплі води, ще й вибрали для фото однакові вбрання.

Вона каже, що їй зовсім не подобається ця цифра ... А я піднімаю її до дзеркала і прошу подивитися на себе ... вона посміхається кокетливо. Так, вона знає, що прекрасна, що в її житті є кохання. Що ми завжди оберігатимемо цю посмішку Маша Єфросініна

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Як дві сестрички! Многая літа", "Як може такій прекрасній жінці бути стільки років! Це не її, їй підкинули!!", "Мама у вас дуже чудова. Ви такі схожі. Щастя їй і багато років!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Маша Єфросініна вперше розповіла, чи зраджував їй Тимур: "У тебе такі цицьки, що там нема чого..."

Також наш портал інформував, Оля Полякова нагодувала соковитими равіолі свого співробітника і напросилася на комплімент: "Скажи, що я богиня".

Крім того, ми писали, Маша Єфросініна натягла сукню з декольте до самого пупка і вразила Дантеса: "Ох, що творить".