Маша Полякова показала кумедну сценку з приводу стосунків. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дочка популярної української співачки та актриси Олі Полякової Маша не боїться публічності та є популярним блогером. Вона радує шанувальників всілякими фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, а також має блог у ТікТок.

Маша Полякова, фото: Instagram
Маша Полякова, фото: Instagram

Якось дівчина опублікувала відеозапис у соціальній мережі ТікТок. На першому кадрі можна побачити молодого хлопця біля комп'ютера.

"Це я навчаюсь на айтішника, щоб коли у неї заболять ноги, купити їй Майбах, а не крем від болю в суглобах", - підписано відеозапис.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як контраст показані відносини Маші Полякової зі своїм хлопцем, який змушений масажувати їй ноги.

"Ну не так само", - каже вона невдоволено.

Фоловери почали активно коментувати цей пост.

Маша Полякова, фото з Instagram
Маша Полякова, фото з Instagram

[quote author=""]"Хоч щось більш-менш прикольне) починаєш виправлятися, мала)"; "Дуже схожа на Полякову не думала стати її дочкою?"; "Вушок не вистачає"; "Хлопець - некоглай в молодості? 😳", - відзначають вони.

Кадр із відео Маші Полякової
Кадр із відео Маші Полякової

Нагадаємо, що Маша Полякова розповіла, як її хлопець спить із її найкращим другом: "У тебе мати дивиться".

Раніше ми повідомляли, що Маша Полякова під наглядом мами прорвалася до Макса Барських: "У голові тумани..."

Також стало відомо, що Оля Полякова похвалилася своїм аксесуаром і одразу "прилетіло" від шанувальників: "У ці жорстокі часи...".