Jerry Heil якось заспівала пісню продюсеру "Голосу Країні" Володимиру Завадюку. Відповідна публікація з'явилася на її офіційній сторінці у соціальній мережі.

Українська співачка Яна Шемаєва, яка відома як Джеррі Хейл, прославилася виконанням каверів на пісні найпопулярніших виконавців. Наразі дівчина стала популярним блогером.

Jerry Heil, фото з Instagram
Jerry Heil, фото з Instagram

Якось Jerry Heil опублікував відеозапис у своєму інстаграмі, де заспівав кавер-версію і звернувся до продюсера шоу Володимира Завадюка з проханням запросити його на шоу. Про пісню української співачки зняв випуск ТСН.

"Ніколи не здавайтесь, ганьбіться до кінця..!😄 Дуже довго я мріяла познайомитися з Володимиром Завадюком, татом наших з вами улюблених шоу на плюсах. А вчора.. нанесла на волосся маску, натягнула чепчик для душу, раджусь на кухні.. і співаю: «Заааавааааадююююк» , - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Jerry Heil. Фото: скрін youtube
Jerry Heil. Фото: скрін youtube

Цікаво, що продюсер відгукнувся на таке зізнання української співачки. Він опублікував відеозапис дівчини на своїй інстаграм-сторінці та пообіцяв зводити її на каву.

"Дякую, thejerryheil, за таке класне привітання з початком сезону. На повідомлення в direct відповів, у п'ятницю йдемо на каву. А ще я до дірок затер вашу з @kalush.official пісню "Хвилі"" , - повідомив він.

Нагадаємо, що Jerry Heil готується до важливої ​​події у новому році та просить українців про допомогу: "Здобути перемогу".

Раніше ми повідомляли, що Jerry Heil впала в оркестрову яму: співачка покалічилася.